Hart voor Heerenveen

Matches - archief

okt. 2012: Woonstichting Accolade – Terre des Hommes Winkel Heerenveen

Accolade geeft marketingadvies aan Terre des Hommes

 

Woonstichting Accolade denkt actief mee om de marketing, communicatie en PR van de Terre des Hommes Winkel in Heerenveen te optimaliseren. De winkel zocht hulp op dit gebied via de marktplaats van Hart voor Heerenveen. Accolade reageerde enthousiast op dit verzoek. “We hebben een overleg gehad en we hebben besloten dat ik adviseer over een Communicatiejaarplan” vertelt Jose van Veen, Medewerker Marketing & Communicatie Accolade. “Ook heb ik o.a. geadviseerd om een PR kalender op te stellen en na te denken over mijlpalen waarmee de winkel de pers kan halen. Ik heb ze hier een aantal formats voor gegeven en verwacht de komende weken een eerste concept”. De vrijwilliges van de Terre des Hommes Winkel in Heerenveen zijn ontzettend blij met deze specifieke hulp.

 

De Terre des Hommes winkel aan de Gedempte Molenwijk in Heerenveen verkoopt gebruikte kleding, huisraad, curiosa, boeken en speelgoed voor een goed doel. In dit geval kinderen in India uit de prostitutie houden, door ze scholing en maatschappelijke ontwikkeling te bieden. Dit met toezicht door Terre des Hommes ter plaatse. Als tegenprestatie bieden zij Accolade promotie van de hulp in de winkel naar de bezoekers toe, via de winkelvrijwilligers, de landelijjke organisatie en via de lokale media.

 

Help mee

De winkel is afhankelijk van uw inbreng! Heeft u bruikbare goederen over? Zijn ze schoon en van goede kwaliteit? Breng het naar de Terre des Hommes winkel gedurende openingstijden. U bent natuurlijk ook van harte welkom om even rond te komen snuffelen.

 

Accolade

Prettig wonen op een plek waar je je thuis voelt. Dat is volgens Accolade het recht van iedereen en daar zetten zij zich voor in. Daarom doen zij meer dan het aanbieden van betaalbare, comfortabele woningen. Bevorderen van leefbaarheid in buurten en wijken vinden ze minstens zo belangrijk. Hun doel: voor elke huurder een passende woonplek in een aangename buurt.

 

Het woningaanbod van Accolade is verspreid over een groot gebied en concentreert zich rond de plaatsen Drachten, Franeker, Heerenveen, Joure en Sneek. Met een zeer divers aanbod van ongeveer 16.000 betaalbare woningen kan iedereen terecht bij Accolade. Van alleenstaanden tot startende gezinnen, van jonge mensen met beperkingen tot zorgbehoevende ouderen, van fervente huurders tot potentiële kopers.

 

Accolade ziet het als hun maatschappelijke taak het wonen en leven in hun werkgebied zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Daarom werken ze graag samen met gelijkgestemde organisaties op het gebied van wonen, zorg, welzijn en leven. Ook zoeken ze actief de dialoog op met onze huurders en lokale bewoners en belanghebbers. Want uiteindelijk draait het voor iedereen immers om één ding: onbezorgd woongenot in een buurt waar je je thuis voelt. En daarvoor mag iedereen aankloppen bij Accolade.