Hart voor Heerenveen

Matches - archief

juni 2017: Praktijk Anders Opvoeden - Ronald McDonald Hoeve

Praktijk Anders Opvoeden laat oogjes in Ronald McDonald Hoeve twinkelen

 

 

De Ronald McDonald Hoeve in Beetsterzwaag organiseert tijdens vakanties en weekenden Twinkel-activiteiten waar oogjes van gaan twinkelen. Dolly de Wint van Praktijk Anders Opvoeden bood haar hulp aan. Dolly en vrijwilligers organiseerden een creatieve klei- en boetseerworkshop voor de logeetjes die genoten van een gezellige middag.

 

Dankzij de Ronald McDonald Hoeve kunnen gezinnen met kind met beperking 'onbeperkt' vakantie vieren. Voor gezinnen met een gehandicapt kind is het vaak ingewikkeld om een vakantie te organiseren. Het kind kan niet overal zelfstandig komen en heeft bij sommige activiteiten hulp nodig. Meedoen met andere kinderen is niet altijd vanzelfsprekend. In de Ronald McDonald Hoeve is een onbezorgde vakantie wel mogelijk.

 

De Hoeve is altijd op zoek naar leuke Twinkel-activiteiten voor de loges waar hun oogjes van gaan twinkelen. Bijvoorbeeld een beautymiddag, samen lunch/brunch/diner maken, sieraden maken, bloemstukje maken etc. Wilt u als bedrijf of club ook wat leuks organiseren? Klik hier voor meer info.

 

Anders Opvoeden is de naam van de praktijk voor gezinscoaching van Dolly van de Wint in Rotsterhaule. In een Finse laplandkota coacht Dolly individueel, zowel kinderen, maar ook volwassenen en gezinnen. Daarnaast geeft zij beeldende therapie en EMDR aan zowel jong als oud.