Hart voor Heerenveen

Matches - archief

nov. 2017: In Control Camerabeveiliging - Wijkcentrum De As

Topmatch tussen In Control Camerabeveiliging en Wijkcentrum De As

 

 

Het bedrijf In Control Camerabeveiliging toont haar maatschappelijke hart en installeert geheel kosteloos een uitgebreid camerasysteem in Wijkcentrum De As. Mede-eigenaar Erwin Nijdam onderschrijft hiermee het belang van dit wijkcentrum dat zichzelf moet bedruipen. Als tegenprestatie gebruikt het bedrijf ruimte in het wijkcentrum voor ontvangst van klanten, lunch of productpresentaties.

 

Al tijdens de Hart voor Heerenveen Meet & Match in oktober hadden Erwin Nijdam van In Control Camerabeveiliging en Arend Halkers van Wijkcentrum de As een goed gesprek. Tijdens dit maatschappelijk event bood In Control Camerabeveiliging namelijk gratis een camera inclusief aansluiting aan een maatschappelijke organisatie. Toevallig had het bestuur Wijkcentrum De As net besloten een camerasysteem aan te schaffen, maar dan voor 4 camera’s. Na de Meet & Match hielden de mannen contact hetgeen uiteindelijk resulteerde in een prachtige match. In Control doneert maar liefst 4 beveiligingscamera’s inclusief bedrading en aansluiting ter waarde van € 2000. ‘Hier zijn wij ontzettend blij mee’, aldus Arend. Als tegenprestatie biedt het wijkcentrum interessante mogelijkheden voor het bedrijf. De As is als ‘showroom’ toegankelijk voor klanten die willen zien hoe de camera’s hangen en hoe het systeem werkt. Daarnaast mag In Control Camerabeveiliging gebruik maken van de grote zaal voor o.a. productpresentaties. Tevens zal de As koffie of thee verzorgen tijdens afspraken met klanten. Geweldig hoe deze partijen elkaar verder helpen in het kader van maatschappelijk ondernemen.

 

In Control Camerabeveiliging realiseert controle- en beveiligingsoplossingen door middel van digitale camerasystemen. Het is een persoonlijk en flexibel bedrijf met IT en ICT achtergrond, hierdoor heeft zij unieke kennis en ervaring in dit vak. Zij biedt in alle situaties een goed passende oplossing voor een camerasysteem. Dit geeft meer controle en veiligheid in uw omgeving en informatie voor diverse persoonlijke of zakelijke toepassingen. De missie van In Control is om in Fryslân, met de nieuwste innovatieve- en professionele oplossingen, meer veiligheid en controle te geven tegen een eerlijk tarief.

 

Wijkcentrum De As in wijk De Greiden in Heerenveen is voor alle inwoners en bezoekers een ontmoetingsplaats, rustpunt, opleidingscentrum, sport en spel-plek en toevluchtsoord. Het bestuur levert met 23 betrokken vrijwilligers een belangrijke bijdrage aan een bijzonder leef-, woon- en sociaal klimaat voor iedereen. Ongeacht leeftijd, afkomst, kleur, maatschappelijke positie en persoonlijke voorkeur. Door hulp van bedrijven als In Control Camerabeveiliging kan De As met weinig budget die belangrijke plek in de Heerenveense samenleving blijven, onmisbaar voor veel bewoners. Het Wijkcentrum is zowel overdag als ’s avonds regelmatig open. Verschillende laagdrempelige activiteiten als darten, bingo en biljarten bieden een van de beste medicijnen tegen eenzaamheid, een actueel thema tegenwoordig.