Hart voor Heerenveen

Matches - archief

jan. 2018: Praxis - Logeerhuis Heerenveen

Praxis doneert schutting aan Logeerhuis Heerenveen

 

 

Praxis, voor de bouwers, wil graag haar steentje bijdragen aan lokale maatschappelijke organisaties. ‘Als bouwmarkt staan wij midden in de samenleving’, aldus Rienk Vroegop. ‘Veel van onze klanten komen uit Heerenveen en omgeving. Je kunt als bedrijf niet alleen maar zeggen dat je maatschappelijk betrokken bent, je moet dit ook doen. En aan een nieuw schutting voor het Logeerhuis doen we graag mee’. ’Joepie, helemaal blij mee!’, reageert Martha van het Logeerhuis enthousiast.

 

Het Logeerhuis aan de Scholeksterstraat in Heerenveen is voor kinderen van 4 t/m 18 jaar met ADHD, ASS en andere aanverwante stoornissen. Zij hanteert een ondergrens van een IQ van 70. Ze is tevens gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen met een boven gemiddeld IQ. Het logeerhuis heeft als doelstelling: Kinderen met een belemmering in hun sociaal emotionele ontwikkeling in een zo gewoon mogelijke, maar veilige omgeving contact te laten maken met leeftijdsgenootjes. Tevens willen ze de ouders en andere gezinsleden enkele weekenden per maand ontlasten.

 

De Praxis aan de Jousterweg in Heerenveen is dé bouwmarkt waar je naar toe kunt voor al je doe-het-zelf klus artikelen. Of je nu een grote of kleine klus gaat verrichten; bij Praxis Heerenveen vind je alles wat je nodig hebt om van jouw klus een succes te maken. Zoek je inspiratie of advies over producten? Stel je vraag: de deskundige medewerkers helpen je graag op weg. Wil je graag op de hoogte blijven van haar lokale acties en updates? Volg dan de Facebookpagina!