Hart voor Heerenveen

Matches - archief

jan. 2018: AH, De Koffieplantage, Dio, Remco Volbeda Bloemen - Vrijwilligers Service Punt

Vrijwilligersmarkt groot succes, mede dankzij goodybag lokale ondernemers

 

 

Het Vrijwilligers Servicepunt Heerenveen kijkt terug op een zeer geslaagde vrijwilligersmarkt! Afgelopen maandag presenteerden maar liefst 36 organisaties zich en meer dan 100 bezoekers bezochten de markt. De eerste 50 bezoekers ontvingen een leuke goodybag, gevuld door lokale ondernemers en organisaties die het belang van vrijwilligerswerk willen onderschrijven. Mini choco kisses van de AH, een mooi plantje van Remco Volbeda Bloemen, leuke proefpakketjes van Dio Drogisterij, een kortingsbon van De Koffieplantage, oordopjes en pennen van de gemeente, koekjes van WeHelpen en een mooie kaars en consumptiebon van Wijkcentrum De As.

 

Vrijwilligers maken het verschil. Mensen die zich één dag per week willen inzetten of elke maand een uurtje stelden tijdens de Vrijwilligersmarkt hun vragen en bespraken de mogelijkheden. Verschillende organisaties als Stichting Werkgroep Oud-Heerenveen of De Skulp, centrum voor leven met kanker, presenteerden zich op de vrijwilligersmarkt in Trinitas.

 

Heeft u vragen over vrijwilligerswerk, neem dan contact op met het Vrijwilligers Servicepunt Heerenveen, 0513-645881 of servicepunt@caleidoscoopheerenveen.nl