Hart voor Heerenveen

Matches - archief

feb. 2018: PRIORE accountants & adviseurs - Stg Werkgroep Oud-Heerenveen

Werkgroep Oud-Heerenveen erg blij met hangmappen PRIORE

 

 

De snelle reactie van Stichting Werkgroep Oud-Heerenveen op het aanbod van PRIORE accountants & belastingadviseurs levert resultaat op. PRIORE bood via de maatschappelijke marktplaats van Hart voor Heerenveen maar liefst 500 hangmappen aan. “Ons archief en aanverwante stukken zijn eindeloos, dus kunnen wij ze allemaal gebruiken!”, aldus Jo Geveke, voorzitter van Oud-Heerenveen. Een mooie match!

 

De Vrijwilligers van Stichting Werkgroep Oud-Heerenveen zetten zich in om de geschiedenis van Heerenveen vast te leggen, te onderzoeken en hierover te vertellen. Het onderzoek richt zich op de ontstaans- en ontwikkelingsgeschiedenis van met name de plaats Heerenveen en haar bewoners. Een aantal “spitters” vormt een taakgroep, die de geschiedenis onderzoekt en digitaal vastlegt. Daarnaast wordt getracht via interviews “verhalen” van oudere mensen, vanuit hun eigen beleveniswereld, los te krijgen en vast te leggen. Hiernaast houdt de werkgroep zich bezig met stedenbouwkundige ontwikkelen en geeft historische rondleidingen en lezingen.

 

 

PRIORE accountants & adviseurs is gestart op 1 januari 2001. Als ondernemende accountant en belastingadviseur is destijds gekozen voor een naam die de positie aangeeft van de cliënt. Een nummer dat een ieder nastreeft: de eerste. Dit getal geeft de prioriteit aan voor haar cliënt!