Hart voor Heerenveen

Matches - archief

mei 2018: Groenewegen Advocaten & Notarissen - Hart voor Heerenveen

Notaris De Boer van Groenewegen Advocaten & Notarissen helpt bij Hart voor Heerenveen Meet & Match

 

 

Wegens grote drukte tijdens het Hart voor Heerenveen Meet & Match-event eind vorig jaar besloot de organisatie een tweede notaris te zoeken. Naast Notaris Margreet Savenije zet nu ook notaris Pieter de Boer van Groenewegen Advocaten & Notarissen zich graag in voor het goede doel. Op 16 oktober vindt het maatschappelijke event alweer voor de 6e maal plaats in het Posthuis Theater.

 

Maatschappelijk betrokken ondernemen; lokale ondernemers die zich inzetten voor de samenleving. Niet door het geven van een zak met geld, maar door het (gratis) beschikbaar stellen van hun kennis, materialen of faciliteiten aan goede doelen. Samen sluiten zij een match. Tijdens het jaarlijkse Meet & Match-event, onderdeel van Caleidoscoop Welzijnswerk, koppelt Hart voor Heerenveen in anderhalf uur tijd bedrijven aan goede doelen. En met succes. Tijdens de laatste editie resulteerde de Meet & Match in een recordaantal matches (107) met een economische waarde van maar liefst € 85.000. Notaris Savenije bekrachtigde elke match met haar notarisstempel en bepaalde samen met Liza de Vries van het Vrijwilligers Servicepunt Heerenveen de economische waarde. Door de drukte bleek een tweede notaris meer dan welkom.

 

Notaris Pieter de Boer van Groenewegen Advocaten & Notarissen zet zich komende Meet & Match van harte in. “Maatschappelijk ondernemen is iets waar ons kantoor belang aan hecht. Ik vind het een leuk event waar ik graag aan mee werk. Ik vind het ook mooi dat twee notariskantoren uit Heerenveen zich zij aan zij inzetten voor lokale maatschappelijke organisaties”. Hart voor Heerenveen is erg blij met de hulp van notaris De Boer.

 

Ook buiten dit event koppelt Hart voor Heerenveen bedrijven aan lokale goede doelen. Meer informatie kunt u vinden op www.hartvoorheerenveen.nl.