Hart voor Heerenveen

Matches - archief

juni 2018: Notaris Savenije - Advison - Stichting De Muze Community Art

Rectificatie én nieuwe match tussen Stichting De Muze Community Art en Advison:

 

In een eerder bericht in juni j.l. over de bestuurswisseling bij Stichting De Muze Community Art heeft Hart voor Heerenveen ten onrechte de verkeerde namen van bestuursleden genoemd. Onze excuses hiervoor. Marjolein Reurich blijft in het bestuur. De heer Hans van der Lei zit niet in het bestuur. De heer Peter van Huit van het bedrijf Advison daarentegen wel, een mooie match.

 

Hieronder het correcte bericht: 

Notaris Savenije adviseert Stichting De Muze Community Art


 

 

Wegens groei van haar activiteiten heeft Stichting De Muze Community Art een nieuw bestuurslid aangetrokken, Peter van Huit van Advison is de nieuwe penningmeester. Mirjam Torenbeek is uit het bestuur en is nu werkzaam als 'artistiek leider' van de projecten die De Muze initieert. Marjolein Reurich heeft de rol van voorzitter overgenomen van Mirjam Torenbeek. Om de bestuurswisseling goed te regelen ontvingen zij gratis advies van notaris Margreet Savenije. ‘Notaris Savenije heeft onze stichting gratis en goed geadviseerd over verschillende zaken, hier zijn we heel dankbaar voor’, aldus Mirjam van De Muze.

 

Momenteel werkt De Muze druk aan haar nieuwe project Heldinnen van ’t Veen. Ieder mens heeft helden nodig om zich mee te kunnen identificeren. De Muze vroeg zich af: waar is de vrouwelijke kracht in Heerenveen?". In het Community Art Project Heldinnen van t Veen onderzoeken ze deze vraag en geven er een artistiek antwoord op. Ze gaan op zoek naar verhalen van Heerenveense vrouwen met (veelal verborgen) wijsheid. Wat is de kracht van deze vrouwen? Wat betekenen ze voor de samenleving van Heerenveen? Wat kunnen we van hen leren? Het doel van dit project is aandacht voor vrouwelijke waarden in de maatschappij van Heerenveen door middel van kunst en cultuur. Het eindresultaat zijn tien portretten van vrouwen waar kracht en emotie uitspreekt, ondersteund door diepgaande verhalen in een artistiek magazine over deze vrouwen en hun 'goud'.