Hart voor Heerenveen

Matches - archief

juni 2018: Efterom Computerhulp - Logeerhuis Heerenveen

Efterom Computerhulp helpt Logeerhuis kosteloos bij ICT

 

 

De computer van het Logeerhuis was al een paar weken stuk. Op deze computer internetten de logeetjes of spelen spelletjes. Micha van Efterom Computerhulp reageerde enthousiast op de hulpvraag via de maatschappelijke marktplaats van Hart voor Heerenveen.

 

‘Als er één ding stuk gaat, volgt er vaak meer’, vertelt Martha Reitsma, eigenaar van het Logeerhuis. ‘Zo hadden we op een gegeven moment twee laptops die niet goed meer werkten en een vaste computer die helemaal niets meer deed. Via Hart voor Heerenveen kwamen we terecht bij Micha van Rooijen van Efterom Computerhulp. Micha kon op vrij korte termijn langs komen en heeft ons enorm geholpen. Het probleem van de vaste computer kon hij niet gelijk verhelpen, maar hij heeft wel gezorgd voor een vervangende computer, zodat onze logees in het weekend achter de computer konden. Niet lang nadat Micha weg was, hadden we opnieuw een probleem op één van de laptops. Micha wist ons wederom op korte termijn te helpen! We zijn erg blij met de bereidwilligheid van Micha. In de toekomst zullen we zeker nog eens gebruik maken van zijn kennis van computers of misschien wel van zijn kookkunsten, want naast computers repareren heeft Micha ook een passie voor eten’.

 

Efterom Computerhulp uit Aldeboarn is ontstaan door een passie voor computers én een groot gevoel voor dienstverlening waarbij de klant centraal staat. Voor Efterom geldt: "Uw probleem is onze uitdaging". Zij zoeken op basis van uw pakket van eisen de juiste oplossing voor uw vraagstuk.

 

foto: freepixels.com