Hart voor Heerenveen

Matches - archief

juni 2018: Rabobank - Logeerhuis Heerenveen

Witte zolder Logeerhuis – vrijwilligersdag Rabobank

 

Dinsdag 26 juni stond in het teken van de metamorfose van de zolder van Logeerhuis Heerenveen. De vier vrijwilligers die zich voor de verfklus hadden opgegeven hadden er zin in! Allereerst werd er een bakje koffie gedronken en werd er een kennismakingsrondje gedaan. De vrijwilligers hadden nog nooit van Logeerhuis Heerenveen gehoord en luisterden aandachtig naar Marieke haar verhaal. Daarna werden de mouwen opgestroopt en kon de verfklus beginnen. Opdracht was: ‘alles moet wit!’. De vrijwilligers verdeelden de zolder in vier gedeelten zodat er overzichtelijk kon worden geverfd en al gauw werden de eerste streken gezet. Alle hoekjes, balken, muren en buizen werden meegenomen en het harde werken leidde tot een prachtig wit resultaat!

 

Namens alle medewerkers en logés van Logeerhuis Heerenveen willen we de vrijwilligers heel erg bedanken voor het opknappen van de zolder! De zolder lijkt nu een stuk lichter en groter.

 

Marieke de Vries, manager Logeerhuis Heerenveen

 

 

Weg met die bruine kleur

 

 

Al op de helft

 

 

Tijd voor koffie met appeltaart en slagroom

 

 Voor            

                                                                                       

Na

 

 

Medewerkers van Rabobank Heerenveen Zuidoost-Friesland maken zich sterk voor maatschappelijke thema’s in de regio. Bijvoorbeeld voor mensen die wat extra hulp en aandacht kunnen gebruiken. Hart voor Heerenveen, mediator bij maatschappelijk ondernemen, heeft lokaal vijf mooie projecten gevonden waar men de hulp van medewerkers van de Rabobank goed kan gebruiken.